Pui in sos de caise si prune

Pui in sos de caise si prune Broccoli se curata, se spala si se desprind buchetele, dupa care se introduc in apa sarata, clocotita. Se scot si se lasa sa se scurga. Se inmoaie prunele si caisele in vin alb. Fileurile de pui se vor spala, se sterg si, apoi, se infasoara in costita taiata felii. Se pune uleiul intr-o tigaie, la incins, se condimenteaza fileurile si, apoi, se prajesc la foc mare circa 10 minute. Dupa care se adauga broccoli, prunele, caisele si zeama de portocala si se mai lasa pe foc circa 5 minute. Se condimenteaza dupa gust, se ia de pe foc si se poate adauga si smantana. Se serveste pe platou sau farfurie, alaturi de felii de portocala.


4 portii

250 g broccoli
50 g prune uscate
50 g caise uscate
400 g file de pui
100 g costita
50 ml ulei
50 ml smantana
1 portocala
100 ml vin alb
sare si piper

Pofta Buna !