Pui milanez

Pui milanez Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie pe jumatate, iar apoi se sterge foarte bine cu un servet uscat. In fiecare bucata de piept se face o taietura in mijloc, astfel incat sa se formeze un buzunar, dar avand grija sa nu patrunda cutitul pana in partea opusa. Rosiile se taie in rondele de circa 5 mm grosime, iar mozzarella in felii de aceeasi grosime. Pieptul de pui se condimenteaza, apoi se introduce in fiecare bucata de piept cate o felie de rosie si una de mozzarella, iar dupa aceea se ung toate cu ulei si se trec prin pesmet. Bucatile de piept umplute se aseaza intr-o tava, pe o folie de aluminiu, si se introduc in cuptorul incins pentru circa 25 de minute.


4 portii

600 g piept de pui
200 g mozzarella
100 g rosii
50 g pesmet
30 ml ulei
busuioc
sare si piper

Pofta Buna !