Ragu de pasare

Ragu de pasare Pieptul de pui se dezoseaza si se curata de pielite, se taie in bucati si se pudreaza cu sare, piper si boia. Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa sau apa si se lasa sa se inmoaie. Carnea se prajeste in ulei incins, apoi se adauga in vasul cu legume, se mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care se adauga amidonul amestecat cu zeama de lamaie si se condimenteaza din nou cu sare si piper. Aproape de final se adauga smantana si se mai fierbe putin la foc mic, amestecand usor pentru a nu se lipi si a nu se taia smantana.


4 portii

600 g piept de pui
200 g morcovi
200 g broccoli
100 g ceapa
50 ml ulei
1/2 lamaie
30 g amidon alimentar
30 g smantana
100 g porumb dulce
1/2 leg de patrunjel
boia dulce
sare si piper

Pofta Buna !