Rasol de pasare

Rasol de pasare Puiul se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge de apa, se transeaza in bucati si se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Legumele se curata, se spala si se pun la fiert langa pui, dupa ce acesta a fost spumat. Atunci cand legumele sunt fierte, se scot separat. Dupa ce a fiert si puiul, se scoate din zeama si se pune intr-un vas cu apa rece, ca sa nu-si schimbe culoarea. Legumele fierte se taie sub forma de baghete, iar hreanul se curata, se rade si se amesteca cu putin otet. Carnea de pasare se serveste pe platou sau farfurie, cu legumele alaturi, iar hreanul pus pe deasupra, totul fiind presarat cu patrunjel tocat marunt.


4 portii

800 g pui
150 g morcovi
150 g telina
100 g conopida
100 g broccoli
100 g ardei gras
1 leg de patrunjel
50 g hrean
50 ml otet
sare

Pofta Buna !