Ravioli cu bacon

Ravioli cu bacon Pastele ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin la cald. Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa rosie taiata inele impreuna cu baconul taiat in baghete fine, pana se rumenesc putin. Peste ceapa si bacon se adauga ketchup-ul, se calesc impreuna, apoi se stinge totul cu vinul alb, se condimenteaza dupa gust si se mai fierbe inca 5 minute. Cand sosul este gata, se amesteca cu pastele fierte pana ce acestea se imbraca in sos, apoi se servesc fierbinti, ornate dupa preferinta.



4 portii

250 g ravioli
100 g bacon
100 g ceapa rosie
50 g ketchup
30 ml ulei de masline
100 ml vin alb
sare si piper alb

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.