Tartine

Tartine cu castraveti

Tartine cu castravetiCastravetele se taie in 12 rondele fine. Restul din castravetele ramas se curata de coaja si se da pe razatoarea mare; Cascavalul se rade si se amesteca cu ceapa...[ toata reteta ]

Tartine a la Florenta

Tartine a la FlorentaContinutul unei cutii de ton in ulei se lasa la scurs pana se stoarce bine; Se fierbe un ou de la care se foloseste galbenusul la maioneza...[ toata reteta ]

Bruschete cu somon

Bruschete cu somonSe aleg baghete subtiri, care se taie in felii rotunde de 5 mm, se prajesc pe ambele parti in ulei de masline, apoi se ung cu unt; Cozile de ceapa se despica pe lungime, se taie in 4-5 parti...[ toata reteta ]

Sandviciuri de crab

Sandviciuri de crabSpalati si uscati frunzele de salata, bucata cu bucata.Preparati maioneza intr-un bol.Inabusiti 5 minute mazarea.Prajiti scoicile de mare cu sare dura 2-3 minute pe fiecare parte.Scurgeti carnea de crab...[toata reteta]

Castraveti cu sardine

Castraveti cu sardineSardinele se scurg de ulei, apoi se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu jumatate din unt si partea verde a cepei taiata inele.Se condimenteaza cu sare si piper alb si se acresc cu zeama de lamaie....[toata reteta]

Tartine cu sunca si sparanghel

Tartine cu sunca si sparanghelSe face o crema de unt cu mustar, se ung feliiile de paine cu aceasta crema; Se fac rulouri din feliile de sunca....[toata reteta]

Bruschete cu oua si pestisori

Bruschete cu oua si pestisoriSe decupeaza cerculete din feliile de paine, apoi se prajesc in unt; Se ung cu putin unt; Se taie oul si castravetele in rondele, pestisorii se taie in jumatate....[toata reteta]

Ciorbe si borsuri

Ciorba de potroace

Ciorba de potroaceSe fierb maruntaiele, taiate in bucati potrivite, impreuna cu morcovul, patrunjelul, telina, ceapa si orezul; Dupa ce a fiert carnea si zarzavatul...[ toata reteta ]

Supa de coriandru

#Inmuiati biscuitii in lapte.Curatati si razuiti morcovul.Fierbeti pestele in supa si inabusiti-l 5 minute. Scurgeti si rupeti pestele. Amestecati-l cu niste morcov razuit, ou, biscuitii scursi de lapte, putin coriandru tocat, nucsoara rasa, niste sare si piper...[toata reteta]

Bors Paradis

Bors ParadisCiupercile se spala, se scurg de apa si se taie feliute. Legumele se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu ciupercile, intr-un vas cu apa...[ toata reteta ]

Ciorba de pui cu rosii

Ciorba de pui cu rosiiPuiul se curata, se trece prin flacara pentru a indeparta tuleiele, se spala, se sterge si se portioneaza.Morcovii, telina, ceapa si pastarnacul se curata, se spala si se taie in cubulete...[ toata reteta ]

Ciorba de vitel cu tarhon

Ciorba de vitel cu tarhonCarnea de vitel se spala si se pune la fiert cu apa si putina sare, se indeparteaza spuma si se lasa pana cand este aproape gata...
[ toata reteta ]

Bors de stiuca

Bors de stiucaLegumele se curata, se spala si se taie in cubulete, apoi se pun la fiert in apa rece, cu sare si ulei...[ toata reteta ]

Supa de pui cu menta

Supa de pui cu mentaPuiul se curata, se trece prin flacara, se spala, se sterge cu un servet curat, dupa care se taie in bucatele ce se pun la calit intr-o oala cu ulei, pana se albeste carnea...[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4