Rigatoni cu broccoli si carnati picanti

Rigatoni cu broccoli si carnati picanti Pastele rigatoni se pun la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 7-8 minute. Broccoli se spala, se taie buchetele si se fierbe timp de circa 4 minute, dupa care il punem la scurs. Ceapa si ardeiul se spala, se sterg. Ceapa se taie cubulete, ardeiul julien, iar carnatii se taie feliute. Totul se pune intr-o tigaie cu uleiul de masline incins, se adauga si broccoli si se calesc cateva minute. Pastele se scurg bine de apa, se adauga in tigaie peste legume, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga busuiocul si se caleste totul cateva minute.



4 portii

400 g paste rigatoni
400 g broccoli
100 g carnati picanti
50 g ardei rosii
30 ml ulei de masline
4 frunze de busuioc
sare si piper

Pofta Buna !