Rulada de somon afumat

Rulada de somon afumatSe aseaza somonul afumat pe o suprafata plata, curata, se ung feliile de somon cu crema de branza si apoi se presara arpagic. Se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se ruleaza carnea, in forma de trabuc. Se lasa la frigider timp de 8 minute; Se topeste untul intr-o tigaie mica si se adauga ouale de prepelita batute. Se gateste la fel ca pe scrob (jumari de oua), timp de 3 minute. Se sareaza si se pipereaza dupa gust; Se scoate rulada de la frigider si se taie felii; Se aseaza jumarile de oua pe o farfurie, apoi feliile de rulada de somon afumat si se asezoneaza totul cu ochiurile in apa.

4 portii


4 felii de somon afumat
150 g crema de branza
3 linguri arpagic proaspat, tocat lingura zeama de lamaie
2 linguri unt
10 oua de prepelita, batute
5 ochiuri in apa, de prepelita
sare, piper negru

Pofta Buna !