Salata de boeuf

Salata de boeufSe fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat; Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume; Se taie cubulete mici si carnea si muraturile; Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza; Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza; Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.


12 portii

300 g rasol de vaca
4 cartofi
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
1 telina mica
200 g mazare
10 castraveciori murati
1 gogosar acru
200 g maioneza
5-6 masline negre
frunze de patrunjel verde
mustar
sare, piper

Pofta Buna !