Salata de primavara

Salata de primavaraSpalati si uscati frunzele de salata. Curatati morcovii si taiati-i felii. Inabusiti timp de 5 minute mazarea, fasolea verde si morcovii. Spargeti cu grija ouale intr-o tigaie mare, plina cu apa clocotita si putin otet. Fierbeti-le 3 minute, apoi luati ouale cu o spumiera. Puneti-le deoparte. Incingeti uleiul intr-o tigaie. Rumeniti cateva minute triunghiurile de paine pe fiecare parte, la foc mare. Puneti-le deoparte. Scurgeti legumele. Aranjati frunzele de salata pe un platou. Adaugati legumele, crutoanele si ouale fierte. Adaugati sare si piper. Decorati cu patrunjel. Serviti cu sos.


4 portii

1 capatana de salata
2 morcovi
250 g de mazare congelata
250 g de fasole verde
2 linguri de otet
4 oua
1 lingura de ulei de masline
2 felii de paine pentru sandvici, taiata in triunghiuri mici
mai multe fire de patrunjel
sare si piper

Pofta Buna !