Salata de ton cu fasole

Salata de ton cu fasole Fasolea se spala si se pune la fiert, iar cand este fiarta se scurge bine de apa. Ceapa si ardeii kapia se curata, se toaca marunt, apoi se pun intr-un vas. Peste ceapa si ardei se adauga dressingul de salata facut din apa, sare, piper, ulei si otet dupa gust, se amesteca bine si se lasa 10 minute la macerat. Prazul se curata si se taie rondele, morcovul curatat se da pe razatoarea mare, apoi ambele se rastoarna peste compozitia de ceapa si se amesteca usor. Peste salata se adauga boabele fierbinti de fasole, iar dupa ce acestea s-au racit, se adauga si tonul si se amesteca foarte usor.


4 portii

150 g conserva de ton
100 g fasole uscata
10 g ceapa
100 g morcovi
100 g ardei kapia
100 g praz
50 ml ulei de masline
50 ml otet
sare si piper alb

Pofta Buna !