Sandviciuri de crab

Sandviciuri de crabSpalati si uscati frunzele de salata, bucata cu bucata. Preparati maioneza intr-un bol. Inabusiti 5 minute mazarea. Prajiti scoicile de mare cu sare dura 2-3 minute pe fiecare parte. Scurgeti carnea de crab. Puneti o cantitate mics deoparte pentru ornat. Amestecati carnea de crab cu maioneza. Intindeti compozitia pe feliile de paine. Decorati fiecare felie cu o scoica, mazare si carnea de crab ramasa. Faceti un pat de salata pe fiecare farfurie, puneti deasupra un sandvici si decorati-l cu o felie de lamaie. Tineti-le 30 de minute la frigider. Serviti-le ca aperitiv.


4 portii

1 capatana de salata
400 g de mazare congelata
4 scoici de mare
1 conserva de carne de crab
4 felii de paine pentru sandvici
1 lamaie taiata felii
sare aspra
Maioneza :
3 linguri de floarea soarelui
1 galbenus
1 lingurita de mustar iute
sare si piper

Pofta Buna !

Share