Sarmalute in coca

Sarmalute in coca Din faina se face o coca simpla cu apa si sare, se amesteca pana cand se dezlipeste de pe mana, se intinde int-o foaie de 2-3 mm grosime si se taie in patrate cu latura de 10 cm. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar slanina si sunca se taie in cubulete, apoi se amesteca cu carnea tocata si se condimenteaza cu cimbru, sare si piper. La cateva minute, se adauga oul si se amesteca foarte bine, pana cand se leaga carnea. Pe fiecare patrat de coca se pun circa 40 g de carne, se infasoara la fel ca si sarmalele si apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste ele se presara cimbrul, se toarna sosul de rosii si se acopera cu apa cam 2/3 din sarmale. Se introduc la cuptor si se fierb foarte bine.


4 portii

200 g carne tocata
50 g slanina afumata
50 g sunca presata
400 g sos de rosii
1 ou
200 g faina
10 ml ulei
cimbru
sare si piper

Pofta Buna !