Sote de curcan in sos de bere

Sote de curcan in sos de bere Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. Ceapa se taie julien. Se scot samburii rosiilor si se taie cubulete. Se opareste fasolea 5 minute in apa clocotita, se spala cu apa rece si se scurge. Costita se taie cubulete. Fasiile de curcan se prajesc in unt topit. Se adauga apoi costita si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper. Se mai prajesc circa 2 minute impreuna, amestecandu-se continuu. Se toarna berea si supa peste costita, se adauga fasolea si se lasa sa fiarba un pic. Se adauga faina in ploaie si rosiile. Se pune apoi smantana si se mai fierbe putin. Se condimenteaza cu sare si piper si, in functie de preferinte, cu patrunjel.


4 portii

500 g piept de curcan
2 cepe rosii
250 g rosii
400 g fasole verde
100 g costita
30 g unt
50 g faina
250 ml bere
250 ml supa de carne
125 g smantana
sare si piper

Pofta Buna !