Sote de miel cu ciuperci si cuscus

Sote de miel cu ciuperci si cuscus Antricotul de miel se spala, se sterge cu un servet si se portioneaza, apoi se pune la inabusit intr-o tigaie cu unt, rumenindu-se usor pe ambele parti. Langa antricot se pun ciupercile curatate, spalate si taiate feliute, se inabusa usor, stropindu-le din cand in cand cu vin, dupa care se condimenteaza totul si se scoate separat. In grasimea ramasa se caleste usor cuscusul, apoi se pun 300 ml apa, iar cand este aproape gata, se adauga mazarea si ardeiul rosu taiat marunt. Se serveste asezand intai cuscusul, iar deasupra ciupercile si bucatile de antricot.


4 portii

600 g antricot de miel
200 g ciuperci
200 g cuscus
50 g mazare
50 g ardei rosu
50 ml vin alb
50 g unt
sare si piper

Pofta Buna !