Spanac cu miel

Spanac cu miel Carnea de miel se spala, se sterge si se portioneaza, apoi se inabusa intr-un vas cu ulei si putina apa, dupa care se scoate pe o farfurie. In sosul ramas, se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga faina dizolvata in putina apa si bulionul si se fierbe pana se leaga sosul. Spanacului i se rup coditele, apoi se spala in mai multe ape si se inabusa cu ulei si putina apa, pana este aproape gata. Se pastreaza cateva frunze pentru decor. Peste spanac se pune carnea si usturoiul, se strecoara sosul de faina, apoi se acreste dupa gust cu zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper si se mai fierbe 10 minute.


4 portii

600 g carne de miel
600 g spanac
1 lamaie
100 g ceapa
50 g bulion
100 ml ulei
30 g faina
2 catei de usturoi
sare si piper

Pofta Buna !