Specialitate de pui cu legume

Specialitate de pui cu 

legumeCeapa si morcovii se curata, se taie rondele si se inabusa intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se taie cartofii cubulete, ciupercile se spala si se scurg bine de apa, dupa care se feliaza, iar carnea de pui se taie fasii lungi. Se aseaza intr-un vas rezistent la caldura, in straturi, morcovi cu ceapa, cartofi, carne, ciuperci, din nou morcovi cu ceapa si deasupra cartofi. Se toarna apoi putin unt topit, si se condimenteaza cu sare si piper. Se coace in cuptor pana cand e aproape gata, iar apoi se adauga cascavalul, ouale si patrunjelul tocat marunt si se mai coace pana e gata oul.

Se portioneaza in vasul in care a fost coapta, se aseaza pe masa si se serveste fiecaruia bucata dorita, ornata cu feliute de gogosari.

4 portii

400 g piept de pui
200 g ceapa
200 g cartofi
100 g morcovi
300 g ciuperci
100 g cascaval
50 g gogosari
50 g unt
4 oua
1 legatura de patrunjel
sare si piper

Pofta Buna !