Sunca la gratar si sandviciuri cu branza

Sunca la gratar si sandviciuri cu branzaPorniti grillul cuptorului. Intindeti jumatate din unt pe doua felii de paine pentru sandvici, numai pe o parte. Adaugati branza si feliile de sunca. Acoperiti-le cu celelalte felii de paine. Ungeti partea de sus cu unt. Coaceti-le intr-o forma pentru sunca prajita si sandviciuri cu branza. Intre timp, amestecati sosul bechamel, ouale si svaiterul ras intr-un bol. Adaugati sare si piper. Aranjati amestecul deasupra fiecarui sandvici. Dati la grill 2 minute. Serviti sandviciurile cu o salata verde.


2 portii

4 felii de paine pentru sandvici
60 g de unt
2 felii de branza emmenthal
2 bucati de sunca
1 cutie de sos bechamel
2 oua
50 g de svaiter ras
sare si piper

Pofta Buna !

Share