Supa crema de ardei copti

Supa crema de ardei coptiCoacem ardeii in cuptor.Punem rosiile in putina apa clocotita si sarata timp de cca 1 minut, dupa care le curatam de pielita. Punem atat ardeii curatati cat si rosiile in robot si le macinam.Punem amestecul obtinut intr-o oala cu cca 400 ml apa si lasam sa fiarba cca 10 minute, adaugam sare daca e nevoie, frunze tocate de patrunjel, telina si frunze intregi de patrunjel, telina pe care le scoatem la sfarsit; in acest fel supa devine mai aromata. Daca rosiile nu au un continut mare de apa mai puteti adauga apa calda ca sa nu fie prea groasa supa.Mai lasam pe foc cca 5 minute dupa care se poate servi cu crutoane de paine sau cu paine proaspata.


Portii: 3

4 ardei mari
500 g rosii
frunze de patrunjel
frunze de telina
sare

Pofta Buna !