Supa cu branza

Supa cu branza Branza de oaie se taie in doua, jumatate din ea se sfarama si se imparte in 4 castronele rezistente la foc, iar cealalta jumatate se taie in cubulete. Painea toast se taie in bucati mai mici, se imparte peste branza in castronele, iar in fiecare vas se sparge cate un ou de prepelita deasupra, apoi se introduc la cuptor. Ceapa, morcovul si telina se feliaza mai fin, apoi se pun la fiert in apa rece, impruna cu concentratul de supa si uleiul, iar cand sunt fierte se adauga cubuletele de branza si se mai tin pe flacara pana ce acestea se topesc in lichid. Dupa ce branza si painea s-au rumenit, deasupra lor se pun legumele din supa, apoi se toarna supa.


4 portii

400 g branza de oaie
4 felii de paine toast
50 g morcovi
50 g telina
50 g ceapa
30 ml ulei
4 oua de prepelita
10 g concentrat de supa
sare

Pofta Buna !