Supa de coriandru

#Inmuiati biscuitii in lapte. Curatati si razuiti morcovul. Fierbeti pestele in supa si inabusiti-l 5 minute. Scurgeti si rupeti pestele. Amestecati-l cu niste morcov razuit, ou, biscuitii scursi de lapte, putin coriandru tocat, nucsoara rasa, niste sare si piper. Faceti amestecul piure cu o furculita si asigurati-va ca aluatul este suficient de tare pentru a fi rulat in chiftelute. Taiati portiuni de marimea unei nuci cu ajutorul unei lingurite, dati-le aspectul unor chiftelute si treceti-le prin faina. Fierbeti mazarea si spanacul in apa cu sare, timp de 7-8 minute. Lasati chiftelutele, crevetii, mazarea si restul de morcov ras sa fiarba in supa 5 minute. La sfarsit, adaugati frunzele de spanac si coriandrul proaspat. Serviti fierbinte.


4 portii

2 sau 3 biscuiti
jumatate de cana de lapte
1 morcov
2 fileuri de peste
750 ml de supa de pui
1 ou
1 legatura de coriandru proaspat
nucsoara rasa
2 linguri de faina
1 mana de mazare decojita
mai multe frunze de spanac
125 g de creveti decorticati
sare si piper

Pofta Buna !