Supa de fasole cu spanac

Supa de fasole cu spanacPrimul lucru care trebuie facut este alegerea si fierberea fasolei; Apoi intr-o oala se amesteca: supa de carne, usturoiul, rozmarin si piper, dupa care este pusa la foc mic; Oala este acoperita si tinuta la foc mic, timp de 20 minute, pentru ca mancarea sa capete mai mult gust; Aduna usturoiul si rozmarimul din supa cu un spumar; Dupa care in supe se pune fasolea, si apoi rosiile; Oala este din nou pusa la fiert la foc mic, timp de 2-3 minute, timp in care amesteci ocazional; Adauga si spanacul, acopera si mai lasa supa la fiert timp de 5 minute; Daca doresti poti pune si o mana de melcisori; Inainte de a servi aceasta supa poti pune si putin parmezan pe deasupra.


8 portii

1 plicutel cu supa de pui instant fara sare
6 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura cu rozmarin uscat
1/4 lingurita cu piper
1/2 kg fasole alba
1/2 cana cu rosii taiate cuburi
1 pahar cu spanac
6 lingurite cu ulei de masline (optional)
6 linguri cu parmezan

Pofta Buna !