Supa de telina cu ridichi rosii

Supa de telina cu ridichi rosiiStropiti telina cu suc de lamaie. Rumeniti-o impreuna cu cartofii, in putin ulei, intr-o oala sub presiune. Adaugati 2 cani cu apa. Odata ce aburul incepe sa iasa, fierbeti-le 10 minute. Intre timp, spalati si curatati ridichile. Taiati-le felii. Pastrati frunzele pentru decor. Amestecati ingredientele si incorporati treptat laptele. Adaugati sare si piper. Turnati supa intr-o oala mare. Fierbeti-o 2 minute la foc mare. Adaugati smantana si omogenizati-o, fara a o lasa sa dea in clocot. Serviti-o in boluri pentru supa. Presarati nucsoara. Decorati cu felii de ridichi. Serviti-o fierbinte.


4 portii

jumatate de radacina de telina taiata fasii
sucul unei lamai
4 cartofi taiati cubulete
2 linguri de ulei de masline
1 legatura de ridichi
500 ml de lapte partial degresat
250 ml de smantana
nucsoara rasa
sare si piper

Pofta Buna !