Supa de cascaval

Supa de cascaval Concentratul de supa se fierbe in 800 ml de apa. Usturoiul curatat si taiat marunt se caleste in unt cu faina si se stinge cu supa. Salamul se feliaza, se decojeste si se pune...[toata reteta]

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci Ceapa si telina se taie marunt. Ciupercile se taie in patru. Intr-o oala se calesc ceapa si telina, se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin....[toata reteta]

Ciorba cu zeama de varza

Ciorba cu zeama de varza Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete, cepele se curata si se lasa intregi, morcovii si pastarnacii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare, apoi se pune totul la calit cu putin ulei....[toata reteta]

Supa crema de linte

Supa crema de linte Se alege lintea, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare. Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mari, iar dupa ce lintea a dat cateva clocote, se pun la fiert in acelasi vas....[toata reteta]

Ciorba de cartofi si sfecla

Ciorba de cartofi si sfecla Sfecla, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie baghete mai mari, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Cand sfecla si morcovii sunt aproape fierte, se adauga cartofii...[toata reteta]

Bors de spanac

Bors de spanac Spanacul se curata frunza cu frunza, se spala in mai multe ape si se lasa la scurs in strecuratoare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei, dupa care se adauga morcovul si pastarnacul...[toata reteta]

Supa de iaurt

Supa de iaurt Dovleceii se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se pun impreuna cu uleiul intr-un vas, pentru a fi mixate. Mararul si menta se...[toata reteta]

Ciorba de ciocanele

Ciorba de ciocanele Piciorusele de porc se spala bine in mai multe ape, se taie in doua pe lungime si se pun la fiert intr-o oala mai mare cu apa si putina sare. Morcovul, telina si ceapa se curata, se spala, si se taie in bucati mai mari,...[toata reteta]

Supa cu floricele

Supa cu floricele Carnea si osul se pun intr-un vas, se lasa sa fiarba la foc mic si se spumeaza. Faina se pune intr-un vas, se taseaza o adancitura la mijloc, unde se pune oul, putina sare si 2 linguri de apa calduta....[toata reteta]

Supa orientala

Supa orientala Fructele de mare se oparesc circa 5 minute in apa clocotita si condimentata cu sare si piper, dupa care se scurg. Crapul se pune la fiert in apa ina care s-au oparit fructele de mare,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11