Supa crema de avocado

Supa crema de avocadoOpariti rosiile. Scoateti-le semintele si taiati-le cubulete. Puneti-le deoparte. Deschideti fructele de avocado, scoateti-le samburii si scobiti-le. Amestecati pulpa cu smantana si zeama de lamaie.Adaugati sare si piper. Subtiati supa crema cu supa de peste. Fierbeti amestecul intr-o oala mare, 7-8 minute.[toata reteta]

Supa crema de sparanghel

Supa crema de sparanghelCuratati sparanghelul alb. Inabusiti sparanghelul alb si verde 3 minute. Puneti sparanghelul verde deoparte. Taiati sparanghelul alb felii. Asezati-le intr-o oala mare. Adaugati supa, sarea si piperul. Acoperiti-o si fierbeti-o 5 minute. Scurgeti-o. Puneti deoparte lichidul in care s-a fiert. Amestecati sparanghelul, adaugand treptat supa, pana cand are consistenta dorita. Incorporati boiaua in amestec. Asezonati dupa gust. Pastrati-o calda.[toata reteta]

Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoliSpalati broccoli si rupeti-l in buchetele mici. Puneti doua bchetele deoparte. Fierbeti-le pe celelalte in apa sarata aproximativ 5 minte, neacoperite. Scurgeti-le si faceti-le piure. Amestecati budinca de orez cu lapte, puneti-le la fiert, omogenizandu-le incontinuu cu o lingura de gatit. Turnati amestecul in oala mare cu piure de broccoli. Incalziti-l. Daca supa este prea groasa, adaugati putina apa. Asezonati cu sare si piper.[toata reteta]

Supa de telina cu ridichi rosii

Supa de telina cu ridichi rosiiStropiti telina cu suc de lamaie. Rumeniti-o impreuna cu cartofii, in putin ulei, intr-o oala sub presiune. Adaugati 2 cani cu apa. Odata ce aburul incepe sa iasa, fierbeti-le 10 minute. Intre timp, spalati si curatati ridichile. Taiati-le felii. Pastrati frunzele pentru decor. Amestecati ingredientele si incorporati treptat laptele. Adaugati sare si piper.[toata reteta]

Supa crema de midii

Supa crema de midiiCuratati si taiati ceapa.Taiati painea pe diagonala. Intr-o cratita, caliti ceapa in vinul alb. Inabusiti-o usor 5 minute. Scurgeti-o si puneti deoparte lichidul in care ati gatit. Turnati-l intr-o cratita mare. Adaugati supa de peste. Incorporati smantana si fierbeti pentru cateva minute.[toata reteta]

Supa de coriandru

Supa de coriandruInmuiati biscuitii in lapte. Curatati si razuiti morcovul. Fierbeti pestele in supa si inabusiti-l 5 minute. Scurgeti si rupeti pestele. Amestecati-l cu niste morcov razuit, ou, biscuitii scursi de lapte, putin coriandru tocat, nucsoara rasa, niste sare si piper. Faceti amestecul piure cu o furculita si asigurati-va ca aluatul este suficient de tare pentru a fi rulat in chiftelute. Taiati portiuni de marimea unei nuci cu ajutorul unei lingurite...[toata reteta]

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperciPuneti ciupercile intr-un bol pentru amestecuri. Mixati si lasati-le deoparte. Topiti untul intr-o tigaie.[toata reteta]

Supa crema de fasole frantuzeasca

Supa crema de fasole frantuzeascaScurgeti fasolea frantuzeasca si asezati-o intr-un bol pentru amestecuri. Mixati-o pana cand devine un piure foarte fin, fara cocoloase. Puneti piureul de fasole frantuzeasca intr-o caserola...[toata reteta]

Gazpacho

GazpachoDecojiti rosiile, taiati-le cubulete si amestecati-le. Adaugati usturoiul, salotele, menta, uleiul, sarea, piperul si aproximativ 10 cuburi de gheata. Amestecati-le. Lasati-le la frigider 2 ore...[toata reteta]

Ciorba de linte

Ciorba de linteLintea se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat cateva ore, in apa rece.Dupa ce boabele de linte s-au umflat, se schimba apa si se pun la fiert in apa rece, iar cand da in clocot se schimba din nou apa...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11