Tacos

Tacos Carnea tocata si ceapa curatata si taiata marunt se pun intr-o tigaie fara grasime la calit pana cand carnea se deschide la culoare. Peste carne se toarna berea si se caleste circa 15 minute, amestecand din cand in cand, pana ce carnea se inchide la culoare, dupa care se pun boabele de piper rosu si sare. Intr-o alta tigaie, se calesc in unt porumbul, mazarea si ardeiul taiat julien, apoi se condimenteaza. Carnea din tigaie se imparte in mod egal pe fiecare lipie si se intinde pe toata suprafata, deasupra se pun legumele, iar peste toate se pune salata verde, taiata in fasii subtiri.


4 portii

400 g carne tocata de vita
100 g ceapa
100 g porumb
100 g mazare
50 g ardei kapia
1/2 salata verde
4 lipii
200 ml bere
30 g unt
sare
piper rosu boabe

Pofta Buna !