Tort Dobos

Ravioli cu bacon Se amesteca 500 g faina cu 100 g unsoare, 100 g zahar, 2 linguri de miere, 1 ou, 200 ml lapte, 1 lingurita de amoniac si putina sare. Se framanta toate la un loc, se imparte aluatul rezultat in 6 si se intind 6 foi, care se coc pe dosul tavii. Se amesteca ouale cu zaharul, faina, cacaoa si zaharul vanilat, se adauga apa si se da compozitia rezultata la foc mic, unde se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se amesteca cu untul. Se ung foile cu aceasta crema rezultata si se glazureaza pe deasupra. E preferabil sa se lase de pe o zi pe alta, panan se inmoaie foile. Se orneaza cu ciocolata alba rasa sau dupa preferinte.


12 portii

500 g faina
100 g unsoare sau margarina
400 g zahar
2 linguri de miere
3 oua
200 ml lapte
20 g amoniac
15 g sare
1 plic zahar vanilat
20 g cacao

Pofta Buna !