Triunghi bicolor

Triunghi bicolor Untul se lasa la temperatura camerei pana se inmoaie, apoi se adauga crema de ciocolata, cacao si romul, amestecandu-se pana se omogenizeaza. Din zahar si putina apa se face un sirop cu care se insiropeaza blatul, iar apoi blatul se taie in forma de triunghiuri de marime egala. Gelatina se inmoaie cu putina apa, frisca se bate impreuna cu esenta de vanilie, apoi se adauga gelatina dizolvata, se amesteca bine totul si se lasa la rece. Peste primul trunghi de blat se aseaza crema de cacao, din nou blat, apoi frisca cu vanilie, din nou blat si frisca, dupa care se rade ciocolata pe deasupra.


10 portii

1 blat de cacao
100 g unt
20 g cacao
50 g crema de ciocolata
50 g ciocolata menaj
100 g zahar
200 ml frisca lichida
1 sticluta cu esenta de rom
1 sticluta cu esenta de vanilie
1 plic de gelatina

Pofta Buna !