Mistret cu fructe exotice

Mistret cu fructe exotice Muschiuletul se fasoneaza, se spala, se sterge si se despica pe lungime, avand grija sa se intinda cat mai mult, ca pentru snitele. Fructele se curata de coaja si se taie feliute. Muschiuletul se bate putin...[ toata reteta ]

Caprioara Stroganoff

Caprioara Stroganoff Pulpa de caprioara se curata, se spala, se sterge si se transeaza in cubulete. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se pune la calit impreuna cu carnea,...[ toata reteta ]

Prepelita cu mazare verde

Prepelita cu mazare verde Prepelitele se jumulesc, se parlesc la flacara aragazului si se sterg. Intestinele, maruntaiele si plamanii se scot si se arunca, oprind numai ficatul care se introduce in prepelita curatata. Prepelitele curatate se taie in doua, de-a lungul lor, si se sareaza....[ toata reteta ]

Iepure cu ciuperci

Iepure cu ciuperci Carnea de iepure se tine la bait, format din ceapa, telina, foi de dafin si vin, timp de cateva ore, ca sa se fezandeze. Apoi se spala, se sterge cu un servet curat si se portioneaza....[ toata reteta ]

Pipote de gasca cu varza si mere

Pipote de gasca cu varza si mere Ceapa se curata si se taie julien, dupa care se pune la calit intr-un vas cu ulei. Pipotele se curata, se spala, apoi se pun la fiert in apa rece cu sare. Cand ceapa este calita, se adauga varza taiata fin,...[ toata reteta ]

Caprioara cu nuca

Caprioara cu nuca Pulpa de caprioara se curata de pielite, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie in felii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele. Pe fiecare felie de carne se aseaza cascaval feliat subtire si legume mexicane,...[ toata reteta ]

Prepelita cu varza

Prepelita cu varza Prepelitele se jumulesc, se parlesc la flacara aragazului, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plamanii care se arunca, oprind numai ficatul care se introduce in prepelita curatata. Aceasta se taie in 2 de-a lungul si se sareaza. Se pun la prajit in untura infierbantata,...[ toata reteta ]

Gasca salbatica cu banane

Gasca salbatica cu banane Pieptul de gasca se curata, se sterge, apoi se portioneaza in fasii si se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper. In untul topit intr-o tigaie, se prajesc bucatile de carne pe ambele parti la foc mic si se adauga din cand in cand apa pentru a se inabusi,...[ toata reteta ]

Piept de caprioara umplut

Piept de caprioara umplut Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt. Franzela se inmoaie in lapte si se stoarce. Ficatul si patrunjelul se taie marunt....[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4